Iphone X Eller Iphone Xr Hvilken Som Er Bedre | 31755211.com
Playstation X Nike | Ipl Siste Nytt På Tamil | Telefon Men Sett | Reker Og Englehårpasta Med Fløtesaus | Charlotte Tilbury Mature Skin | Drikker Med En Dårlig Lever | Feroz Shah Kotla Pitch Detaljer | Verdensmesterskapet I Sri Lanka

Skal du have en ny iPhone her og nu, så glem iPhone XR og kast dig over iPhone XS - eller iPhone XS Max. Skærmen. Noget overraskende kommer iPhone XR med en større skærm end iPhone XS. Det er så også det eneste punkt hvor iPhone XR er foran iPhone XS, når det handler om skærmen. Designmæssigt er der ikke sket meget de sidste to år, og de nye iPhones ligner mere eller mindre iPhone X. Størrelsesmæssigt er iPhone X og de nye modeller også næsten identiske med undtagelse af iPhone 11 Pro Max, som er væsentligt større og perfekt til dig, der bruger din iPhone som. Har du ikke allerede læst om de nye modeller, så kan du læse om iPhone Xs her og iPhone XR her. iPhone Xs er kort sagt efterfølgeren til den nuværende iPhone X, hvor iPhone Xs Max er en helt ny model. Med iPhone Xs Max følger den største skærm man endnu har set i en iPhone, som er.

Apple lanserte nylig tre nye iPhone-modeller: Apple iPhone XS, XS Max og XR. Vi har nå testet iPhone XS, som er etterfølgeren til fjorårets toppmodell iPhone X.Ifølge Apple skal modellnavnet uttales som 10S – altså «ti ess», ikke «eksess». Verre er det kanskje at 128 GB-utgaven er nesten identisk priset med Huaweis nye flaggskip Mate 20 Pro, som er bedre enn iPhone XR på nær sagt alle objektive måter. Men det er ikke en iPhone. iPhone XS kommer med den nye A12 Bionic-brikken, som er en oppgradering fra A11 i iPhone X. Men kameraet er forbedret for iPhone XS, takket være ting som en bedre True Tone-blits, og muligheten til å justere uskarphet etter at du har tatt et bilde. Xr har det største batteriet av noen iPhone unntaket er Xs Max med 3174 mAh, i kombinasjon med en lavere oppløst skjerm. Det betyr at denne er smart for dere som har batteri-angst. Apple mener at Xr har «opptil 1,5 timer lengre batteritid enn iPhone 8 Plus», mens Xs har «opptil 30 minutter lengre batteritid enn iPhone X.

Men for iPhone XR er ikke det tilfellet. Nå kan du - og da mener vi som lege eller liknende - ta ultralydbilder av hele kroppen, håndholdt med en iOS-enhet. Spill av musikk fra Apple Music i hvilken som helst nettleser. Pluss: Noen verktøy for å vise deg lyttevanene dine. Skjermteknologien og ytelsene er i praksis like som på XS Max, men skjermen er, i likhet med iPhone X, 5,8 tommer stor. Den har imidlertid fått en rekke forbedringer sammenlignet med forgjengeren. Blant annet har kameraet blitt bedre, Face ID-funksjonen fungerer raskere og den nye prosessoren bidrar til bedre ytelse ved tunge oppgaver. Den nye toppmobilen til det kinesiske selskapet gjør alt P20 Pro kan, bare bedre. Kun de nye iPhone-ene har en prosessor som kan måle seg med Huaweis nye Kirin 980, og Mate20 Pro har attpåtil verdens første doble AI-enhet. Det betyr forbedret hastighet, strømeffektivitet og, tro det eller ei, enda bedre. iPhone X R ble testet under kontrollerte laboratorieforhold og har, i henhold til IEC-standard 60529, en rangering for sprut-, vann- og støvbestandighet på IP67 maksimal dybde på en meter i opptil 30 minutter. Sprut-, vann- og støvbestandighet er ikke en permanent tilstand og kan bli svekket, også ved normal bruk. Ikke lad en våt iPhone.

Inner Planet 5 Letters
Park Place Townhomes Off Covington Hwy
Siste Fase Symptomer På Parkinsons Sykdom
Sosiale Medier Og Karriereutvikling
11 Kriterier For Sle
Dyson Ball Animal 2 Belt Replacement
Superset Sammensatte Øvelser
Dalhousie Bachelor Of Arts
Kontroller Sanntids Togstatus
Hvordan Lager Du Håndverk
Velsmakende Påskeoppskrifter
Kylling Fajita Saus Oppskrift
Variabel Python Test Definert
Beste Smarttelefon Videokamera
Beste Camping I Nærheten Av Acadia Nasjonalpark
Mest Komfortabel Sportsbh
Depresjon Akrostisk Dikt
Kake Dekorere Blomster Til Salgs
Matematikklogaritmer Spørsmål Og Svar
Bad Bunny Sitater
Aveda Intensive Hydrating Mask
White Diamond Pendant
Brun Livmorhalsslim Etter Periode
Sandos Caracol Eco Resort Tripadvisor
Jamaicansk Hårfletting Nær Meg
Mica Mineral Powder
Ravi Teja All Movie List
Gode ​​tenkende Sitater
Flagre Windows Desktop
Adopter A Doodle Near Me
Veterans Day Restauranter
Styrking Av Øvelser For Svømmere
Klar Til Å Gå Enfamil
Ryggen Strekker Seg Før Du Løper
Risprotein For Hår
Orange Blossom Special Bluegrass Chords
Under Armour Infil Gore Tex
All Star 2019 Joggesko
Sleepbuds Batterilevetid
Ben Okri Stars Of The New Curfew
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17