Rebekka Mor Til Jakob Og Esau | 31755211.com
Playstation X Nike | Ipl Siste Nytt På Tamil | Telefon Men Sett | Reker Og Englehårpasta Med Fløtesaus | Charlotte Tilbury Mature Skin | Drikker Med En Dårlig Lever | Feroz Shah Kotla Pitch Detaljer | Verdensmesterskapet I Sri Lanka

Den kristne bibelen Det nye testamente har referanser til Esau i Paulus' brev til romerne og Brevet til hebreerne. Esau er stamfar til edomittene og tvillingbror av Jakob, israelittenes patriark. Esau og Jakob var sønner av Isak og Rebekka, og barnebarn av Abraham og Sara. Av tvillingene ble Esau født først. Rebekka overhørte dette, og hun ville at Isaks velsignelse skulle gå til Jakob da spådommen hadde fortalt at den eldre skulle tjene den yngre. Hun kokte derfor en krydret rett av en geit og ba Jakob gi den til Isak. Jakob var redd for at faren ville kjenne forskjell på brødrene da Esau var hårete og. Esau og Jakob var tvillinger og sønner av Isak og Rebekka. Isak likte Esau godt, for Esau var en flink jeger og kom hjem med mat til familien. Men Rebekka var mest glad i Jakob, for han var en stille og fredelig gutt. Guttenes farfar, Abraham, levde fremdeles. Så tok Jakob på seg Esaus finklær, og Rebekka surret et geiteskinn rundt håndleddene og nakken hans. Slik gikk Jakob inn til Isak med den deilige retten. Jakob gikk inn til Isak, og sa han var Esau som var kommet med en deilig rett slik han hadde lovet.

Jakob ble velsignet, og mannen sa dessuten til ham: «Du skal ikke lenger hete Jakob, men Israel skal være ditt navn. For du har kjempet med Gud og mennesker og vunnet». Det viste seg altså at det var Gud selv Jakob hadde kjempet mot 1 Mos 32,23–33. Fortid og framtid Om morgenen møtte Jakob sin gamle fiende og bror, Esau. 01.01.1994 · I Kaanans land lever IsakAckland, Abrahams sønn, sammen med sin hustru RebekkaPapas og deres tvillingsønner EsauBean og JakobModine. Den førstefødte Esau er en sterk og modig jeger med glupsk apetitt og moro, og er sin fars favoritt. Jakob er mors øyensten og mer følsom enn sin bror. Han er blitt som Esau. Og Esau er blitt som Jakob. Rebekka hans mor, kler Jakob i Esaus høytidsklær, som hun har i teltet sitt, og han går inn til sin far for å få velsignelsen. Faren spør så hvem han er. Han lyver og sier han er Esau. Og så får han velsignelsen Esau skulle hatt. Da Esau får vite dette, gråter han høyt. Han presser. Jægeren Esau stod sin far nærmest. Da Isak var blevet gammel og blind, ønskede han at velsigne sin ældste søn. Rebekka narrede ham til i stedet at velsigne Jakob. Hun hyllede sin yngste søn i skind fra gedekid, der føltes lige så ru og hårede som Esau, og deres blinde far velsignede Jakob i den tro, at han var sin tvillingbror.

Rebekka er i Bibelen mor til Esau og Jakob. Det er lett å huske henne som en skikkelse som ikke kommer så godt ut av det. Vi husker hvordan hun hjelper sønnen sin Jakob med å lure sin gamle far. Esau og Jakob var tvillinger, sønner af Isak og Rebekka. Deres fader, Isak, var meget glad for Esau, fordi han var en god jæger og kom hjem med mad til familien. Men Rebekka holdt mest af Jakob, for han var stilfærdig og fredelig. Deres bedstefader Abraham levede stadig, og Jakob har sikkert elsket at høre ham fortælle om Jehova. Faren, Isak, var gammel og blind og trodde han velsignet Esau, men ved hjelp av mor Rebekka lurte Jakob faren trill rundt. Ifølge den tids tankegang kunne bare én få velsignelsen, og dermed var det klart for at Jakob førte stamtreet videre. Esau ble flyende sint, nå måtte Jakob flykte, og han dro til.

Føler Meg Kaldt
Outback I Nærheten Av Meg Levering
Royal Spa Residence
Chevron Techron Plus Drivstoffsystemrenser
Rent Hvitt Utslipp Betyr
William Tugman Delstatspark
Dremel Micro 8050 Lader
Grunnleggende Engelsk Grammatikkøvelser Med Svar
Wegmans Beef Stew
Interracial Romantiske Komediefilmer
Google Keep Docs
Hvordan Få Chattehistorikk På Snapchat
Narsissistisk Personlighetsforstyrrelse Lyver
Rute 66 Mannskapet 2
Grey And Tan Duvet Covers
Party Of A Life
Your My Angel Quotes
Tet Ka Hindi Paper
Black & Decker Light Driver
Sjokolade Gresk Yoghurtpai
Julenissedrakt For Barn
Beste Psi For Dekk
Sap Erp Betydning
Morsomme Jubileumsgaver Til Venner
Molybden Sulfate Formula
Rn Lederjobber I Nærheten Av Meg
Anna Univ 2. Sem Resultater
Kaffe Hvitløk Rub Trader Joe's
1 Lysår Er Hvor Mange Jordår
Ektemannen Til Mann Og Kone
Frilans Medisinsk Skriving
Lego 2 Full Movie
Eksempler På Skriftlig Dialog
Sjogrens Syndrom Øyesmerter
Node Js Raspbian
Sitater Om Dårlig Håndskrift
Pepsi Og Vodka-drinker
Glacier Bay Tank Cover
Richard Adams Tales From Watership Down
Wallace And Gromit 3 Cracking Adventures
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17