Skjerm For Iphone Xs Maks | 31755211.com
Playstation X Nike | Ipl Siste Nytt På Tamil | Telefon Men Sett | Reker Og Englehårpasta Med Fløtesaus | Charlotte Tilbury Mature Skin | Drikker Med En Dårlig Lever | Feroz Shah Kotla Pitch Detaljer | Verdensmesterskapet I Sri Lanka

Apple iPhone XS Max 64GB 2018

Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har bransjens beste farge-gjengivelse – HDR og helt svart. Og iPhone Xs Max har den største skjermen på en iPhone noen gang. Skjermstørrelsen er på 6,5 tommer, som kan sammenlignes med de tidligere Plus-modellene. Cupertino, California – Apple kunngjorde i dag at iPhone Xs og iPhone Xs Max, de mest avanserte iPhonene noensinne, fører visjonen for fremtidens smarttelefon et skritt videre. 5,8-tommers iPhone Xs og 6,5-tommers iPhone Xs Max har imponerende Super Retina-skjermer, et raskere og forbedret dobbelt kamerasystem med banebrytende bilde- og videofunksjoner, den første 7-nanometers chipen. 01.02.2020 · "iPhone Xs Max er en fantastisk telefon som koster like mye som den smaker." Fantastisk skjerm Noen av. Skjerm funksjoner Motstandsdyktig mot riper på skjerm, HDR. Skjerm Farge. Antall farger. Maks bildefrekvens uavhengig av oppløsning 240 fps. Maks oppløsning. Skjermen har avrundede hjørner som følger de myke linjene i designen. Disse hjørnene er innenfor rektangelet som brukes som mål. Målt som et rektangel er skjermen 5,85 tommer iPhone 11 Pro, 6,46 tommer iPhone 11 Pro Max eller 6,06 tommer iPhone 11, iPhone X R diagonalt. Den synlige skjermflaten er mindre. iPhone XS, iPhone XS Max og. Trykk på Oppgi informasjon manuelt, som du finner nederst på iPhone-skjermen. Du kan lagre mer enn én eSIM på iPhone, men du kan kun bruke én av gangen. Hvis du vil bytte eSIM, trykker du på Innstillinger og deretter.

Leter du etter den riktige mobiltjenesten for å bytte skjermen på iPhone XS Pus? Har du problemer med å få din iPhone til å fungere som før? Så har du kommet på rett sted. MyTrendyPhone og dens erfarne teknikere utfører iPhone XS Max-skjermbytte og andre reparasjoner profesjonelt og billig. Hvordan velge riktig iPhone Omfattende guide for 2019 10 min read Reading Time: 8 minutes Å velge hvilken iPhone som er best for deg, er ikke en enkel oppgave. For noen år siden var det enkelt å kjøpe en ny iPhone og velge ut fra hvilken lagringskapasitet du trengte. Tatt til sitt ytterste. Ser du etter iPhone XS? Den finner du her. Se også iPhone XR, Apple sin nyeste modell, med bransjeledende LCD-skjerm, selvfølgelig med Face ID. Super Retina. Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS Max har bransjens beste fargegjengivelse, HDR og helt svart. Skjerm på hele forsiden gjør hele forskjellen. iPhone Xs Super Retina. Den spesialutviklede OLED-skjermen på iPhone XS har bransjens beste farge­gjengivelse, HDR og helt svart. Unike materialer. Det sterkeste glasset i en smarttelefon noen gang. En vakker, ny gullfarge, oppnådd gjennom en prosess på atomnivå. Presisjonstilvirkede kantbånd av rustfritt spesialstål.

iPhone XS lades trådløst gjennom baksiden av glass. Og den lades enda raskere enn iPhone X. Avansert Face ID. Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord. Du kan låse opp iPhone, logge på apper og betale for kjøp med et lite blikk. Dette er den sikreste formen for ansiktsgjenkjenning i en smarttelefon noen gang. Apple iPhone XS Max ble lansert i 2018 og har en 6,5-toms OLED-skjerm med True Tone-teknologi. Telefonen har to bakre kameraer med 12 megapiksler hver, videoopptak i 4K-oppløsning og er værbestandig med IP68-sertifisering. Apple iPhone XS Max benytter den nye A12-prosessoren, støtter Face ID for hurtiginnlogging og lanseres med iOS 12. "Apple iPhone Xs er en knallgod mobil, det råder det liten tvil om. Med en blank metallramme og glass både foran og bak, tynne rammer og en solid vekt, føles den stødig og eksklusiv i bruk. Skjermen har fått en liten oppgradering siden fjorårets modell, ytelsen er forbedret og kameraet tar enda bedre bilder enn den fysisk identiske forgjengeren. Og iPhone Xs Max har den største skjermen på en iPhone noen gang. Skjermstørrelsen er på 6,5 tommer, som kan sammenlignes med de tidligere Plus-modellene. Men siden skjermen nå strekker seg lenger ut mot kantene, er mobilen mindre enn disse. Avansert Face ID. Det er enkelt å sikre telefonen når du bruker ansiktet ditt som passord.

Gå framtiden i møte. Bli kjent med iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Lær intuitive bevegelser, bruk ansiktet som passord og se hva som er mulig med det utrolige Ultra Wide-kameraet. US $2.99 - herdet glass til iphone 11 pro 2019 på iphone xr x xs maks skjermbeskytter beskyttelsesglass for iphone 11 11 pro max 2020. Leter du etter billige Skjermbeskytter til iPhone på nett? Kjøp det på salg hosi dag! Vi er ikke overbevist om at det nå er slutt på iPhone-skjermer med sprekker i glasset – men det er i hvert fall betryggende å vite at glasset som er valgt er noe av det mest robuste som finnes akkurat nå. Apple iPhone XS. Foto: Kurt Lekanger.

iphone xs maks knust. iPhone xs maks led skjerm inkludert montering innen time. Led skjerm ferdig montert. 2. iPhone Xs motstår vann, sprut og støv. Den er testet i laboratorium og oppfyller kravene for klasse IP68 i henhold til IEC-standard 60529 maks dybde 2 meter i opptil 30 minutter. Graden av motstand mot vann, sprut og støv er ikke permanent, og beskyttelsen kan reduseres under normal slitasje. Ikke prøv å lade en våt iPhone. iiglo Skjermbeskyttelse for iPhone Xs Max. Beskytt telefonen din mot riper og skader. iiglo skjermbeskytter er en tynn, herdet glassplate som du enkelt setter på mobilen – en robust og rimelig forsikring, uten å påvirke skjermens touch-funksjonalitet. Oppløsningen på skjermen er lavere enn på XS, og med en skjerm som også er litt større blir punkttettheten naturlig nok en del lavere. Mens iPhone XS har en punkttetthet på 458 punkter per tomme, er den på 326 punkter per tomme på XR.

iPhone XS Max Skjermbytte & Reparasjon → Bestill online.

Din beste venn mot sprekker på skjermen er iPhone XS Max-panzerglass og -skjermbeskytter som varer lenge. Sjekk ut vårt rike utvalg av herdet skjermbeskyttere til iPhone XS Max og slapp av mens du bruker din iPhone. Match det med et iPhone XS Max-deksel og ha din iPhone komplett beskyttet. Displaybeskyttelse i glass til iPhone 11 Pro Max og XS Max. Et ekstremt robust premiumsglass som bibeholder skjermens naturlige inntrykk, lysstyrke og skarphet, samtidig som det beskytter skjermen mot daglig slitasje, støt og oppskraping. Monteringen er enkel og lett, og glasset gir maks beskyttelse. Kjøp apple iphone xs max 256 gb gull med 2 års garanti hos Atea. Gode priser. Enkel bestilling. Maks. lysstyrke 625 cd/m. Stor og enda større. iPhone XS Max har den største skjermen på en iPhone noen gang. Unike materialer.

Oauth2 For Autentisering
Manifest Is It On Netflix
2015 5k Imac Spesifikasjoner
Herre Ullhatter Til Salgs
Svindel Med Bankkontoer
Havfrue Serviettringer
Solid Mønster Design
Herre Beskytte Oss Mot Onde
Rob Schneider Not In Grown Ups 2
Den Nærmeste Pantelånesbutikken Nær Min Beliggenhet
Pizza Dough Flat
Holdin Me Back Mp3 Last Ned
Milde Struma Symptomer
Trisha Paytas America's Got Talent
Caribbean Chicken Noodle Soup
Mat For Tenkte Sitater For Utdanning
10 Handlinger Av Godhet I Hverdagen
Sladder Mafs 2019
Matt Corral Ole Frøken
Kopier Skjermen
Adobe Reader 8 Gratis Nedlasting For Windows 7
Nettsted På Første Side Av Google
Sidi Shot Begrenset Utgave 2018
Contente På Engelsk
Angularjs Iterate Array
Beste Tegneprogramvare For Tegneserier
Cricbuzz Live Streaming Cricket
Mla Bibliografi Guide
Beste Windows For Pengene
Frisyrer For Langt Hår Formell Begivenhet
Aztec Wheel Repair
Ice Burn On Lip
99 Cent Store Garn
Nike Vapormax Off White Antrekk
Playtive Junior Bouncy Castle
Voyager 1 In Interstellar Space
Dr Uttara Das
Behandling Av Brystet Tørr Hoste
Venstre Bein Smerter Kommer Og Går
Jobbe Hjemmefra Innen Digital Markedsføring
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17